Back on track

Så var det tid til håndbold igen. Denne gang gik turen til Klaksvik, som jo i vores første opgør på deres hjemmebane, havde total styr på os. Vi kom til kampen med 2 nederlag på stribe, hvor forsvaret i 1. halvleg i begge de kampe har været helt væk. Det var derfor spændende om vi for engangs skyld kunne få en god start. Heldigvis kom vi ok fra start, og Team Klaksvík var kun foran ved stillingen 1-0. Derefter stod der StÍF på det hele. Vi stod ok i forsvaret, men havde ikke de redninger der skulle til for at sætte vores modstander helt af. En pausestilling på 12-16 var et acceptabelt resultat men med flere redninger samt mere skarphed i angrebet, ja så kunne det sagtens have været plus 10 i pausen. 

Pausen blev brugt på at snakke om vigtigheden i at overholde vores aftaler specielt i forsvar og så straffe ALLE deres fejl. Anden halvleg startede som den skulle og i løbet af 10 minutter stod den 16-22, og alt så ud til at gå vores vej. Men et par hurtige mål til Team Klaksvík samt dumme beslutninger i angrebet gjorde pludseligt at stilling var 22-24 efter 18 minutter. Et resultat der slet ikke stod mål i forhold til styrkeforskellen mellem de 2 hold. Heldigvis red vi stormen af og de næste 12 minutter scorede Team Klaksvík kun 4 mål, mens vi selv smækkede 10 mål ind til slut resultat 26-34, fuld fortjent. 

Overskriften efter dagens kamp må være at vores forsvar lukker for mange billige mål ind mens angrebet igen viser sig stærke og løser de udfordringer de står overfor. En perfekt kamp af Sveinur med 12 mål og Pætur Johansen med 8, men også vores højre side med Allan (4 mål) og ikke mindst en meget stærkt spillende Teitur med 5 mål viste den gode bredde vi har på holdet. 

Som træner må jeg bare igen sige, at hvor er det dog skønt at se de trofaste tilskuer fra StÍF. Det er bare lige den tand federe at spille og specielt vinde når I er der og støtter os. Det er noget vi virkeligt sætter pris på. Glæder mig til at se jer alle snart igen. 

Mvh. 

Coach Zilber