Fight, vilje og disciplin

Søndag eftermiddag bød vi velkommen til Kyndil, et hold som vi endnu ikke har slået i turneringen. Kyndil er efter pokalturneringen kommet rigtig godt fra start med ingen nederlag i deres første 3 kampe. Vi kom til denne kamp med en frisk sejr i bagagen mod topholdet H71, så det var 2 formstærke mandskaber, der krydsede klinger. 

Kampen startede stort set, som vi havde forventet det. Et massivt pres på vores forsvar af et meget fysisk stærkt Kyndil, og et hurtigt tempo fra vores side på kontrafasen og angrebet. Begge mandskaber scorer flittigt i startet af kampen, og vi må nok indrømme, at vi havde lidt for mange problemer i vores forsvar, hvilket Kyndil flot fik udnyttet. Desværre fik vi også brændt lidt for meget i slutningen af første halvleg, hvilket betød en pausestilling på 16-19. 

Pausen blev brugt på at få talt om hvilke ting der skulle ændres i forsvaret, så vi ikke lukkede så mange mål ind, samt at vi skulle holde disciplinen i angrebet og ikke tage for mange dumme beslutninger. 

Anden halvleg startede, og her må jeg indrømme, at drengene virkelig kæmpede og fightede alt hvad de kunne i forsvaret. Alle bolde blev der kæmpet om og alle mand stod godt sammen. Vi var dog hele tiden et skridt eller to bagud i forhold til Kyndil. Efter 17 minutter fik vi endeligt indhentet vores modstander, og begge hold fulgtes nu ad resten af kampen. Masser af flotte redninger fra begge målmænd i begge ender gjorde kampen endnu mere spændende i slutfasen. Vi brænder 3 100% chancer indover i slutfasen og efter 26 minutter er vi bagud med 28-30. Men endnu en flot slutspurt med masser af fight, vilje og stor disciplin og gode redninger gør, at vi får kæmpet os tilbage og med 25 sekunder tilbage får vi korrekt et straffekast tilkendt, men hvordan Kyndil slap for rødt og blåt i denne situation tja det må guderne vide. Sidste mål på straffekast bliver sikkert smidt i kassen og 30-30 bliver kampens slutresultat. 

Alt i alt en meget godkendt kamp, hvor begge hold diskede op med flot spil i både forsvar og angreb, og selvom der blev scoret 30 mål i begge ender, blev der faktisk også vist flot målmandspil i begge ender. 

Hos os fristes man til at sige at endnu en fantastisk kamp af begge målmænd og så Sveinur Justinussen som igen blev topscorer og denne gang med 12 mål. En spiller som er fuldstændig i hopla i både forsvar og angreb. En spiller som konstant er en trussel i angrebet og som i forsvaret sammen med Borgar Persson uddeler tæsk og hjælper til stort set overalt. Dog skal hele holdet igen nævnes for det sammenhold og flotte spil de har leveret over længere tid. Vi har efterhånden fundet ud af at fight, vilje og stor disciplin i spillet giver point også mod topholdene. Det bliver spændende at se, om vi kan gå ubesejret i sidste spillerunde. 

Kampen startede med 1 minuts stilhed til ære for Djóni's far, der blev begravet i mandags. Alle spillerne bar sørgebind og mange tilskuer var mødt op også. Netop disse tilskuer skal igen have stor ros for at støtte drengene i kampen og hjælpe os til point i dag. Både drengene og jeg nyder at se så mange af jer til vores kampe, og det er skønt også at høre jer under kampen.

Næste opgave er Team Klaksvík på søndag kl. 16 på hjemmebane. Vi håber at se så mange af jer, så vi kan få 2 point med hjem igen. 

Mvh. 

Zilber