Góða gongdin heldur fram

Menninir fingu tvey týdningarmikil stig við sær úr Havn í gjárkvøldið, 10. novembur. Dysturin endaði 22-27 eftir hálvleiksstøðuna 8-14. Við hesum sigrinum hava vit fingið sjey út av átta møguligum stigum teir síðstu fýra dystirnar, har mótstøðuliðini hava Team Klaksvík, VÍF, H71 og Neistin.


Venjarin hjá monnunum hevur eina heilsan til allar StÍF-fjepparar eftir dystin og takkar fyri stuðulin í Havn í gjár:


Revanche tid

Torsdag aften var der dømt revanche tid på udebane mod Neistin. Det første opgør endte med et 1 måls nederlag i en kamp hvor de mange udvisninger samt lige så mage straffekast, i sidste ende blev alt afgørende.

Vi havde til denne kamp netop snakket meget om at vi skulle undgå de dumme udvisninger og ikke give for mange straffekast væk, da Neistin er rigtig gode til at omsætte dem til mål.

Kampen startede lidt nervøst med lidt for mange forkerte beslutninger, men efter 5-6 min. var vi både foran og så os ikke tilbage resten af kampen. En utrolig flot forsvarskamp gør at pausestilligen er 8-14 til os. Pausen blev brugt på at snakke om vi IKKE måtte lukke dem ind i kampen og at den langt fra var overstået. Fokus var også ikke at lave samme fejl som sidst med mange udvisniger til sidst.

2. halvleg blev aldrig rigtig køn fra vores side, vi lukker simpelthen for mange mål ind og laver præcis samme fejl igen med 3 udvisninger indenfor de sidste 10 min. men sejr kommer i hus og det er vi rigtig glade for.

IGEN skal der altså lyde et stort tak til de tilskuer der vælger at kører hele vejen til havnen for at støtte os. Det gør det altså noget nemmere, når vi ved I er der som vores 8 mand. Vi kan høre jer og vi kan se jer og det betyder meget for os. Drengene får lige de ekstra procenter når I er der. Tusinde tak!

mvh.

Zilber