Góður hugburður

Søndag eftermiddag bød vi velkommen til Team Klaksvík. Et hold, som vi altid spiller meget underlige kampe imod. TK er et hold som kommer med stor fysik, og specielt efter de har fået deres store skytte Sámal tilbage, så er de et hold man skal tage meget seriøst. 

Kampen startede desværre slet ikke, som vi havde forventet det. Et meget rodet forsvar, samt utrolig mange brændte afslutninger i angrebet gjorde, at der skulle gå ca. 20 minutter, før vi fik lidt fat, men igen brændte vi for meget og måtte derfor gå til pause med en stilling, der sagde 14-14. 

Pausen måtte atter bruges på at få snakket om vores manglende tacklinger i forsvaret og manglende koncentration i afslutningerne. 

Anden halvleg startede lidt famlende, men efter 7-8 minutter kom vi endeligt foran, og den føring holdt så resten af kampen. Forsvaret fik bedre fat, og der blev lagt masser af god energi i angrebet og specielt kontrafasen begyndte at ligne noget. Desværre brændte vi igen alt for meget på en meget velspillende målmand hos TK. Sejren var dog aldrig rigtig i fare, og vi kunne i denne kamp også give debut til Karl Martin Johansen, vores U18 spiller, samt bruge stort set hele truppen. 

Alt i alt en godkendt kamp, hvor alle på holdet bidrog med mange gode ting i både forsvaret og angrebet. Udover at hele holdet leveret en godkendt kamp, må man i dag sige at vores målmand Eli Gærdum specielt i anden halvleg leverede mange fantastiske redninger, som havde en stor indflydelse på sejren. 

Næste opgave er VÍF på onsdag kl. 20 i Vestmanna, og selvom vi er på udebane, så håber at se så mange af jer, så vi kan få 2 point med hjem til Skála og fortsætte den flotte pointhøst. 

Mvh. Zilber