Vælkomin Mark

Vit eru í dag fegin um at kunngera, at vit hava gjørt avtalu við Mark D. Dahl fyri næsta kappingarár. Umframt hansara leiklut sum høvuðsvenjari hjá Hvonn-liði okkara, kemur Mark eisini at verja málið á okkara FTZ-liði, samstundis sum hann skal vera venjari hjá fleiri ungdómsliðum. Mark greiðir soleiðis frá, hvør hann er, og hvat hansara ætlanir eru:

Hej mit navn er Mark Dyhrberg Dahl, jeg er 29 år gammel og er opvokset i en lille by ved Limfjorden, der hedder Glyngøre (Danmark). Jeg er kommet til Færøerne i indeværende sæson, da jeg fil muligheden for at træne ungdomshåndbold i Team Klaksvík. 

Men fra næste sæson har jeg takker ja til en unik mulighed, hvor jeg skal være ungdomstræner for nogle af ungdomsholdene hos jer, StÍF, hvor jeg også skal træne Hvonn-damerne og selv spille for FTZ-herrerne. Denne mulighed kunne jeg ikke sige nej til, og jeg glæder mig allerede helt vild til at få lov til at komme igang. 

Jeg er sikker, at klubben og jeg går en spændende tid i møde sammen, som gerne skal munde ud i i gode resultater. Resultaterne er ikke nødvendigvis kun fokus på point i min optik, men skal også vurderes i udvikling og glæde ved håndboldsspillet. 

Som spiller i klubben, vil man møde en lidt crazy type, der kun vil holdet det bedste og videreudvikle mig selv som keeper. Af uddannelser har jeg sælger og læreruddannelse. Så elsker at omgås mennesker 🙂 Så er det muligt engang imellem at hjælpe til som lærer, når tiden passer ind i mit skema, må man sige til 🙂 

Glæder mig til at møde jer alle i klubben, spillere, forældre, tilskuere og frivillige. Lad os gå en god fremtid i møde 💪 

Bedste hilsner Mark D Dahl

Vit ynskja Mark hjartaliga vælkomnan í okkara felag. Vit sera fegin um at hava fingið ein dugnaligan venjara/leikara, sum brennir fyri hondbóltinum, og vit ivast ikki í, at hansara íkast fer at vera við til at menna felagið framyvir.