Ongi stig at heinta í Vestmanna hesa ferð

Bæði kvinnur og menn spældu í Vestmanna mikudagin 29. mars. Dysturin hjá kvinnunum endaði 32-25 til heimaliðið, aftaná hálvleiksstøðuna 17-10. Ingibjørg Kass var okkara toppskjútti við 7 málum. Menninir taptu eisini sín dyst. Støðan gjørdist 32-25. Zilber tekur her samanum mansdystin mikukvøldið:

Så gik turen til Vestmanna, hvor en af kandidaterne til kampen om guldet ventede på os. En modstander, som vi tidligere har mødt 4 gange i år inkl. pokalturneringen. De 4 kampe er endt med 2 sejre og 2 nederlag, så det var med god optimisme, vi drog afsted. 

VIF er et rigtigt godt hold med masser af gode spillere, hvilket deres placering i rækken også siger. I truppen finder man udover rækkens topscorer, Pilip Jojic, også Mladen Meri Mjerimacka, rækkens bedste målmand. Kigger man på de første 4 møder, vi har haft mod VIF, er det netop Mladen, der har været afgørende om, hvorvidt vi fik point eller ej. En målmand med en måske lidt utraditionelt spillestil, men som er her og der og alle vegne, hvis man giver ham lov og får ham spillet varm. 

Kampen starter ellers ok med godt forsvarspil og gode løb, men allerede fra første sekund kunne man desværre sige, at Mladen bare var i det humør, der gør ham farlig. Masser af åbne chancer blev misbrugt, og deres kontramaskine kom for godt igang. Første halvleg blev meget rodet og med kun 11 mål samt 5-7 100 % chancer, der blev misbrugt plus et straffe og 3 udvisninger, hvor vel kun dommerne ved hvorfor, tja så var det lidt op af bakke. Dog gik vi til pause med en vis optimisme, eftersom vi vidste vi kunne gøre det bedre. 

Anden halvleg startede fint, men allerede efter 2 minutter fik dommerne solstik, også selvom det var indenfor vi spillede. En hård men ganske almindelig tackling fra Kjartan, som efter vores mening var til 2 minutter og straffe blev desværre til direkte rødt og straffe. En hård kendelse, men igen også denne kendelse må de 2 dommere selv stå til regnskab for. Det røde kort rystede os lidt, men drengene kæmpede flot videre. Men lad det være sagt med det samme at Mladen desværre bare blev bedre og bedre, og vores drenge virkede lidt “bange” til sidst for at afslutte.

Kampen ender desværre med et nederlag på 32-25, hvilket nok var fortjent, men meget skuffende. I en kamp hvor meget gik galt og mange afslutninger var skuffende, kunne det måske var svært at finde kampens spiller eller en spiller, der måske gik forrest, men selv med alt det øv øv øv bold vi spillede, så er der alligevel en spiller, der gik flot forrest. Allan Norðberg spillede en rigtig god kamp og uanset hvilke midler VÍF brugte på at få ham i gulvet, rejste han sig gang på gang og kæmpede flot i begge ender. Allan ender også som holdets topscorer med 8 flotte mål. En anden sød lille positiv historie var holdets unge U18 spiller Karl Martin, som kun fik 3 minutter på banen, men nåede at score sit første senior mål. Stort tillykke og vi satser på flere minutter samt mål i fremtiden. 

Nu venter der os endnu en svær udebanekamp på søndag mod Kyndil, som stadig har en lille chance for at komme i slutspillet, så mon ikke der venter os en hård kamp.

Mvh. Zilber