Vit eru í hálvfinaluni!

Høvuðsvenjarin hjá besta mansliðnum, Tomasz Zilberberg, tekur samanum steypadystin móti Team Klaksvík, sum sendi liðið í hálvfinaluna.

Tid til kamp nr. 2 i vores pulje og dagens modstander hed Team Klaksvík. Et hold som vi ved, vi skal have stor respekt for, da de kommer med meget fysisk og derfor et for os svært hold at matche. 

Til dagens kamp måtte vi undvære Levi i målet og Sveinur som sad ude med rødt kort. Derfor var vi i træner-teamet meget spændt på at se, hvordan resten af holdet ville klare denne opgave. Lad det være sagt med det samme, at første halvleg var meget ringe fra vores side. Vi dækkede ikke op og brændte alt for meget i angrebet. Spillet flød slet ikke og mange tåbelige beslutniger blev taget. At vi kun var bagud med 1 mål i pausen, kan vi takke vores keeper Carsten for. En pausestilling på 10-11 virkede helt komisk. 

I pausen talte vi om de fejl, der var begået, og at vi skulle huske på vores aftaler fra taktikmødet, og det var da også med en god optimisme, vi gik på banen til anden halvleg. Men men men... Første angreb i anden halvleg får vi en tåbelig udvisning, samt straffe imod os og næste angreb igen straffe imod os, og derfor stillingen 10-13. Ikke helt den start vi havde regnet med desværre. Om det var den dårlige start der så til gengæld fik ALLE drengene til at yde max. og vores fantastiske publikum skal være usagt, men det kan siges sådan, at de næste 27 minutter blev vundet med hele 19-7. Forsvaret tog fat, kontrafasen blev kørt og Carsten diskede op med fine redninger. Det var næsten en fornøjelse. 

Sejren blev fortjent på 29-20, og semifinalen blev en realitet, eftersom at VÍF slog Kyndil. 

Sejren var sød, vores publikum var IGEN HELT KANON, desværre nåede spillet aldrig at blive flot. Men jeres opbakning den er sgu dejlig. Kampens topscorer blev igen Allan med 9 mål, men også Pætur Johansen smækkede 9 flotte kasser ind idag. 

Nu nyder vi sejren, og så gælder det VÍF næste uge på udebane. Håber mange kommer og støtter os til første pladsen i puljen. 

Mvh.

Tomasz Zilberberg (ZILBER)


Undan dystin hjá monnunum spældu kvinnurnar móti Neistanum. Neistin legði hart frá byrjan, og longu eftir 12 minuttir vóru vit aftanfyri við 7 málum. Hálvleiksstøðan var 6-19, og endaliga úrslitið gjørdist 32-18.

Kvinnurnar eru lidnar at spæla steypakapping á hesum sinni, men menninir spæla longu aftur mikudagin kl. 20 í Vestmanna um 1. og 2. pláss.