Zilber tekur samanum: Perfekt afslutning

Sidste kamp på vores hjemmebane var mod Neistin, et hold der altid giver os kamp til stregen. Sidste kamp endte 30-30, hvor vi endda i starten af anden halvleg var bagud med 10 mål. Så i dag ville vi gerne vise, at netop det resultat sidst var en fejl. 

På papiret kunne man godt se at kampen rent stillingsmæssigt ikke kunne rykke os, men en sejr ville for truppen være en perfekt afslutning. Taktikmødet blev startet med at 3 personer fik nogle flotte trøjer med teksten MVP 2017 jan-april, MVP 2016/17 samt noget nyt ÅRETS KOMET. 

MVP 2017 januar-april blev givet til Allan Norðberg for et fantastisk forår med mange flotte mål og flot spil. MVP 2016/17 blev givet til Sveinur Justinussen som gennem hele sæsonen har vist utrolig flot spil, tæt på fuldspilletid i alle kampe og mange flotte mål, som også har gjort ham til nr. 2 på topscorerlisten på Færøerne. ÅRETS KOMET er noget nyt vi har gjort, og denne trøje blev givet til Djóni Petersen, som i hele denne sæson stille og roligt har udviklet sig mere og mere, og faktisk er en fast del af FTZ holdet nu. Et stort tillykke til de 3 drenge. 

MVP januar-april 2017: Allan Norðberg
MVP 2016/2017: Sveinur Justinussen
Årets komet: Djóni Petersen

Derefter blev der snakket taktik, og kampen kunne begynde. Lad det være sagt med det samme, at selvom det resultatsmæssigt blev en perfekt afslutning, ja så blev spillet på banen lidt rodet. Vi fik dog vist flere forskellige forsvarsformationer idag, og holdet har vist sig til at være villige til hele tiden at lærer noget nyt og rykke grænser for deres spil. Vi kom også til utrolig mange gode afslutninger, men gang på gang måtte vi se vores skud blive reddet af en fantastisk målmand i Neistin målet. Han diskede op med flere fantomredninger, og var det ikke for ham, ja så havde sejren nok været meget større. 

Vi fik snakket lidt i pausen om at koncentrationen i vores afslutninger skulle hæves, så vi kunne få lagt afstand til Neistin. Pausestillingen var 15-14, og det var vi ikke helt tilfredse med. 

Anden halvleg starter lidt som første sluttede med en del brændte chancer, men efter ca. 12 minutter satte vi for alvor gang i kontramaskine, og forsvaret stod perfekt, og hvad der gik forbi forsvaret, det tog en meget velspillende Carsten Bang sig af. På 21 minutter scorede Neistin kun 2 mål, mens vi lavede 11. En perfekt afslutning på kampen, som sluttede 30-22.

Holdet viste heldigvis, at selvom man ikke kan rykke en plads frem i tabellen, så kan man sagtens spille for at vinde og for klubben og for alle de tilskuer, der bruger deres tid på at komme og støtte os. 

Topscorer i denne kamp blev ja Sveinur igen med 8 flotte mål, men også Kjartan(6), Allan(7) og Borgar(5) lavede mange flotte mål idag. 

Til sidst vil jeg blot sige tusinde tak endnu engang til vores fantastiske tilskuere. I er fantastiske i både medgang og modgang, og det har været dejligt at høre jer og se jer i alle hallerne heroppe. Kampen var også min sidste i klubben, og jeg vil derfor endnu engang sige tusinde tak for jeres støtte, og jeg vil aldrig glemme jer. Håber I har nydt holdet ligeså meget, som jeg har, og håber ikke I er blevet skræmt for meget af ham tossen på sidelinien 🙂 

Ha det godt allesamme og tak for i år.

Zilber (Tomasz Zilberberg)